Τελευταία νέα

Πρώτη θέση για το Α/Κ Ελληνικό Ομολογιών Εσωτερικού της MetLife Α.Ε.Δ.Α.Κ.

24/01/2019

4 συνολικά βραβεία απέσπασε η εταιρεία στα FundManagersAwards 2018

Με 4 συνολικά βραβεύσεις, εκ των οποίων μια πρωτιά, διακρίθηκε η MetLife Α.Ε.Δ.Α.Κ. στα Fund Managers Awards 2018, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη χρονιά τη διαχειριστική επάρκεια και την αξιοπιστία της. Τα βραβεία διοργανώθηκαν από την Πανελλήνια Ένωση Μεριδιούχων Αμοιβαίων Κεφαλαίων και Ομολογιούχων (ΠΕΜΑΚΟ) στο πλαίσιο του Money Show.

Συγκεκριμένα, με βάση τα επίσημα στοιχεία της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών για το διάστημα από 31/12/2017 έως και 31/12/2018 (έτος) και για την τριετία 31/12/2015 έως 31/12/2018, οι αποδόσεις και οι αντίστοιχες διακρίσεις έχουν ως εξής:

  • Το Α/Κ MetLife Ελληνικό Ομολόγων1 κατατάχθηκε 1ο στην κατηγορία «Ομολογιακά Α/Κ Ελλάδας», με απόδοση 63,23% στην τριετία.

  • Το Α/Κ MetLife Μετοχικό Αναδυόμενων Αγορών - BRIC2 με απόδοση 10,89% κατατάχθηκε 2ο στην τριετία.

  • Το Α/Κ MetLife Ελληνικό Μετοχικό Μεσαίας και Μικρής Κεφαλαιοποίησης3 αναδείχθηκε 3ο στην κατηγορίας «Μετοχικά Α/Κ Ελλάδας» με απόδοση 23,45% στην τριετία.

  • Το Α/Κ MetLife Ομολόγων US Δολαριακό4 κατατάχθηκε 2ο στην κατηγορία «Κρατικά Ομολογιακά Α/Κ – Επενδυτικής Διαβάθμισης» με απόδοση 3,97% στο έτος.

Οι παραπάνω διακρίσεις κατατάσσουν την MetLife Α.Ε.Δ.Α.Κ. στην 6η θέση μεταξύ των 14 εταιριών Α.Ε.Δ.Α.Κ. στην ελληνική αγορά. «Παρά τις ισχυρές προκλήσεις και τον έντονο ανταγωνισμό, πετύχαμε για μια ακόμη χρονιά υψηλές επιδόσεις, διατηρώντας τη θέση μας μεταξύ των κορυφαίων εταιριών στον κλάδο μας. Ευχαριστούμε θερμά τους επενδυτές, που εμπιστεύονται τα κεφάλαιά τους. Θα συνεχίσουμε να δικαιώνουμε την επιλογή τους, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες τους και ασκώντας διαχείριση που προσθέτει αξία στις επενδύσεις τους.» δήλωσε σχετικά η κ. Ελένη Παπαγγελοπούλου, Γενική Διευθύντρια της MetLife ΑΕΔΑΚ.

 

Σχετικά με τη MetLife Ελλάδος

MetLife δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1964, καθιερώνοντας τον θεσμό της ασφάλειας Ζωής στη χώρα μας ενώ αποτελεί «μέτρο αναφοράς» στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά. Η MetLife είναι Νο1 επιλογή και στον τομέα των Ομαδικών Ασφαλίσεων. Μέσα από μια ευρεία γκάμα ευέλικτων ατομικών και ομαδικών Ασφαλιστικών Προγραμμάτων, καλύπτει αποτελεσματικά τους κλάδους Ζωής, Προσωπικών Ατυχημάτων, Υγείας και Συνταξιοδότησης, παρέχοντας ολοκληρωμένη προστασία σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Αξιοποιώντας τη διεθνή τεχνογνωσία αλλά και την πλούσια εμπειρία που διαθέτει σε τοπικό επίπεδο, η MetLife έχει συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του θεσμού της Ιδιωτικής Ασφάλισης στη χώρα μας. Στοχεύοντας στο πραγματικό όφελος των ασφαλισμένων της, η MetLife προσφέρει καινοτόμα και ευέλικτα Προγράμματα και Υπηρεσίες που ακολουθούν τις εξελίξεις στο ευρύτερο οικονομικό περιβάλλον.


1Αρ. Αδείας: EK. 116/21.0z7.1992, ΦΕΚ 504/Β/06.08.1992. Με βάση την απόφαση 294/27.03.2018, το Α/Κ μετονομάστηκε σε Α/Κ MetLife ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ

2Αρ. Αδείας: Ε.Κ. 650/23.12.2004. Με βάση την απόφαση 294/27.03.2018, το Α/Κ μετονομάστηκε σε Α/Κ MetLife ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΩΝ ΑΓΟΡΩΝ BRIC

3Αρ. Αδείας: Ε.Κ. 14/250/08.06.2001. Με βάση την απόφαση 294/27.03.2018, το Α/Κ μετονομάστηκε σε MetLife ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΜΕΣΑΙΑΣ & ΜΙΚΡΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

4Αρ. Αδείας: Ε.Κ. 2/8/21.02.1994, ΦΕΚ 205/Β/30.03.1994. Με βάση την απόφαση 294/27.03.2018, ΤΟ Α/Κ μετονομάστηκε σε MetLife ΟΜΟΛΟΓΩΝ US ΔΟΛΑΡΙΑΚΟ

OI ΟΣΕΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ

 

Ανακοίνωση προς Μεριδιούχους του ΑΚ GMM WORLD BALANCED FUND

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την «Γνωστοποίηση περί μετάθεσης της διαχείρισης του ΑΚ GMM WORLD BALANCED, από την MetLife ΑΕΔΑΚ στην ATHOS ASSET MANAGEMENT ΑΕΔΑΚ».

 

Οικονομικές Καταστάσεις 2017

Για να δείτε τις Οικονομικές Καταστάσεις της Εταιρίας του έτους 2017, πατήστε το παρακάτω link:

   

25 Μαΐου 2018

 

 

Νέος Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR):

 

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, προτεραιότητά μας!

 Στις 25 Μαίου 2018, τίθεται σε ισχύ ο νέος, Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (General Data Protection Regulation). Πρόκειται για έναν ευρωπαϊκό κανονισμό, που εφαρμόζεται ταυτόχρονα, σε όλες τις χώρες-μέλη της Ε.Ε. και έχει σαν στόχο να προστατέψει την επεξεργασία και χρήση των προσωπικών δεδομένων των πολιτών, από τρίτους μη εξουσιοδοτημένους προς αυτό και να εξασφαλίσει το απόρρητο των προσωπικών τους πληροφοριών.

Στη МеtLife, εδώ και 150 χρόνια, βασίζουμε τις σχέσεις με τους πελάτες μας, στη διαφάνεια και την αμοιβαία εμπιστοσύνη, ως προϋπόθεση μίας καλής και μακροχρόνιας συνεργασίας, γι’ αυτό και θεωρούμε ότι ο νέος κανονισμός αποτελεί μία σημαντική ευκαιρία οικοδόμησης μίας νέας σχέσης εμπιστοσύνης μαζί σας.

Στο πλαίσιο αυτό, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι η ΜеtLife έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες προσαρμογές και όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να βρίσκεται σε πλήρη συμμόρφωση με τον νέο Κανονισμό. Παράλληλα, έχουμε ενημερώσει σχετικά όλους τους συνεργάτες και προμηθευτές μας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, για τις ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβούν και εκείνοι, στην περίπτωση που κρίνεται απαραίτητη, η τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και από εκείνους.

Για να ενημερωθείτε αναλυτικά για όλα τα δικαιώματα που έχετε αλλά και όλες τις δικές μας υποχρεώσεις, οι οποίες απορρέουν από τον νέο Κανονισμό, έχουμε ετοιμάσει, για εσάς τη «Γνωστοποίηση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων» στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή, στα ηλεκτρονικά μέσα που διαθέτουμε για την εξυπηρέτησή σας αλλά και σε έντυπη μορφή, αφού ανανεώνουμε όλες τις αιτήσεις, προτάσεις, φόρμες και άλλα έγγραφα, ηλεκτρονικά και έντυπα, που χρησιμοποιούμε στη συνεργασία μας.

Στο έγγραφο αυτό μπορείτε επίσης να δείτε διεξοδικά γιατί συλλέγουμε και τηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα και ευαίσθητα προσωπικά σας δεδομένα, σε ποιες περιπτώσεις τα επεξεργαζόμαστε, καθώς και πως διασφαλίζουμε το απόρρητο του χαρακτήρα τους.

Ταυτόχρονα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα αρχίσουμε να επικοινωνούμε μαζί σας, ώστε να ζητήσουμε εκ νέου τη συναίνεσή σας, για τη διατήρηση και χρήση των προσωπικών στοιχείων που μας εμπιστεύεστε.

Για οποιαδήποτε, περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε, για όλα τα θέματα που αφορούν στην εφαρμογή του νέου κανονισμού και στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων για την METLIFE A.E.A.Z. κ. Γεώργιο Μπουλούκο στο τηλέφωνο 210- 8787578 ή/και και στο е-mail στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Για εμάς στη MetLife, η ιδιωτικότητα είναι πολύτιμη και αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα να εξασφαλίσουμε την προστασία της.

 


Η Εταιρεία

MetLife Α.Ε.Δ.Α.Κ.

23 χρόνια ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες διαχειρίσεως αμοιβαίων κεφαλαίων στην Ελλάδα

 

Περισσότερα...

 
Copyright © 2019 MetLife ΑΕΔΑΚ. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. - Term of use | Privacy Statement
Created by Avaca Technologies S.A