Τελευταία νέα

Κορυφαίες διακρίσεις για τους συνεργάτες της MetLife

Τον τίτλο του κορυφαίου ασφαλιστικού συμβούλου της χώρας για το 2014 κατέκτησαν οι δύο συνεργάτες της MetLife, κα Γιαννούλα Βάσιου και κ. Κάρολος Μαρκουΐζος, στους κλάδους της Ζωής και  των Επενδυτικών προϊόντων αντίστοιχα, σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΑΣ) στις 16/09/2015 στο Μουσείο Οίνου.

Οι συνεργάτες μας με αυτές τις βραβεύσεις αύξησαν ακόμη περισσότερο τον αριθμό των ασφαλιστικών συμβούλων της MetLife που έχουν τιμηθεί με την κορυφαία διάκριση ως Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι της Χρονιάς στα 29 χρόνια που λειτουργεί ο θεσμός.

Την ετήσια αυτή εκδήλωση του ΠΣΑΣ τίμησαν με την παρουσία τους επικεφαλής ασφαλιστικών εταιρειών, διευθυντές πωλήσεων, εκπρόσωποι άλλων Σωματείων της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και φυσικά πολλοί ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, ενώ σημαίνουσες προσωπικότητες του χώρου τιμήθηκαν για τον αγώνα τους σχετικά με την προώθηση των αιτημάτων του Συνδέσμου και την ανάδειξη του ρόλου του ασφαλιστικού συμβούλου στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

 

 


ΟΙ ΟΣΕΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ

 

Βασίλειος Αντωνιάδης: «Ο διαχειριστής που πέτυχε εκεί που όλοι οι άλλοι απέτυχαν στο Ελληνικό Χρηματιστήριο» σύμφωνα με το Bloomberg

Στον διαχειριστή που πέτυχε εκεί που όλοι οι άλλοι απέτυχαν αναφέρεται με δημοσίευμά του, το πρακτορείο Bloomberg.

Ειδικότερα, αναφέρεται στον Βασίλειο Αντωνιάδη, Chief of Investments Officer της MetLife MFC, του οποίου το χαρτοφυλάκιο ελληνικών μετοχών (Αμοιβαίο Κεφάλαιο METLIFE Alico ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕΣΑΙΑΣ & ΜΙΚΡΗΣ  ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ*) έως την ημερομηνία αναφοράς στο Bloomberg (13.08.2015), σημείωσε κέρδη από την αρχή του 2015, την ώρα που οι κρίσιμες διαπραγματεύσεις βρίσκονταν στην κορύφωσή τους, το χρηματιστήριο των Αθηνών υποχωρούσε και ενώ τα υπόλοιπα 34 χαρτοφυλάκια, με επίκεντρο την Ελλάδα, που παρακολουθεί το Bloomberg, κατέγραψαν απώλειες.

Ο ίδιος ο διαχειριστής σημειώνει πως η στρατηγική του ήταν πολύ απλή, ενώ ακολούθησε έναν βασικό κανόνα: απόφυγε τις τραπεζικές μετοχές και τις καταναλωτικές επιχειρήσεις.

Στον αντίποδα επικεντρώθηκε στις μετοχές, τις οποίες θεώρησε υποτιμημένες, βάσει των κερδών τους, με τις καλύτερες θέσεις του στα Ελληνικά Πετρέλαια, το Χρηματιστήριο Αθηνών και την Μυτιληναίος.

«Υπάρχουν πολλές υγιείς επιχειρήσεις για να επενδύσει κανείς», τόνισε ο κ. Αντωνιάδης, μιλώντας στο Bloomberg, αναφερόμενος «σε κερδοφόρες επιχειρήσεις, με προοπτικές ανάπτυξης και υγιείς ροές κεφαλαίων, που πωλούνται σε discount σε σύγκριση με την καθαρή αξία τους».

Παράλληλα, αναφέρει πως όταν η κατάσταση έγινε… περίπλοκη, μετά τα capital controls και την αργία του χρηματιστηρίου, ο ίδιος παρέμεινε ψύχραιμος και δεν άλλαξε τίποτα στις βασικές επενδύσεις του.

«Πρόκειται για μια συνεχιζόμενη διαδικασία μάθησης και εμπειριών», ανέφερε ο κ. Αντωνιάδης, ενώ πρόσθεσε πως «η κατάσταση σήμερα είναι διαφορετική από το 1994 όταν ξεκίνησα την καριέρα μου, καθώς τότε οι αγορές δεν είχαν βάθος, τόσους συμμετέχοντες και την τεχνολογία».

 

*Αρ. Αδείας: 14/250/08.06.2001 - ΦΕΚ: 902/Β/13.07.2001 - Αρ. Αδείας Τροποποίησης: 195/24.01.2014

Απόδοση Α/Κ από 01.01.2015 έως 31.08.2015 : 0.46%

Απόδοση Α/Κ από 31.12.2014 έως 31.12.2015 : 0.73%

 

 

ΟΙ ΟΣΕΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ

 

13/07/2015 – Ολοκλήρωση Συγχώνευσης Αμοιβαίων Κεφαλαίων MetLife Alico

Η συγχώνευση των αμοιβαίων κεφαλαίων «MetLife Alico Διαχείρισης Διαθεσίμων» και «MetLife Alico Ευρωπαϊκό Διαχείρισης Διαθεσίμων», δι’ απορροφήσεως του πρώτου από το δεύτερο, ολοκληρώθηκε όπως ήταν προγραμματισμένη, στις 26/6/2015.

Για να διαβάσετε την έκθεση ελέγχου συγχώνευσης του Θεματοφύλακα, ακολουθείστε το link.

 

ΟΙ ΟΣΕΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ

 

04/06/2015 - Οικονομικές Καταστάσεις 2014

Για να δείτε τις Οικονομικές Καταστάσεις της Εταιρίας του έτους 2014, πατήστε το link.

 

18/05/2015 - Συγχώνευση Αμοιβαίων Κεφαλαίων MetLife Alico Διαχείρισης Διαθεσίμων και MetLife Alico Ευρωπαϊκό Διαχείρισης Διαθεσίμων

H Metlife Α.Ε.Δ.Α.Κ. αποφάσισε με βάση τις διατάξεις της περ. α’ της παρ. 1 του άρθρου 45 και τις διατάξεις των άρθρων 46 έως και 54 του ν. 4099/2012, τη συγχώνευση των Αμοιβαίων Κεφαλαίων:

"MetLife Alico Διαχείρισης Διαθεσίμων" δι’ απορροφήσεώς του από το "MetLife Alico Ευρωπαϊκό Διαχείρισης Διαθεσίμων", με τη σύμφωνη γνώμη της “Τράπεζα Eurobank Ergasias” ως θεματοφύλακα των συγχωνευομένων Αμοιβαίων Κεφαλαίων.

Με την υπ’ αριθμ. 12/1338/15.05.2015 απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, εγκρίθηκε η παραπάνω συγχώνευση. Ημερομηνία πραγματοποίησης της συγχώνευσης έχει ορισθεί η 26η Ιουνίου 2015.

Για να διαβάσετε το σχέδιο Συμβάσεως Συγχώνευσης, ακολουθείστε το link.

ΟΙ ΟΣΕΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ  ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ

 


Copyright © 2020 MetLife ΑΕΔΑΚ. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. - Term of use | Privacy Statement
Created by Avaca Technologies S.A