Τελευταία νέα

17/12/2013 - Τροποποίηση Κανονισμού Αμοιβαίου Κεφαλαίου "Citifund Ομολογιών Εσωτερικού"

Σύμφωνα με την 193/13.12.2013 Απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, εγκρίθηκε η τροποποίηση του κανονισμού του Αμοιβαίου Κεφαλαίου  :

 CITIFUND ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ”, σχετικά με:

α) την αναθεώρηση του συνόλου των άρθρων για την προσαρμογή τους στις διατάξεις του ν. 4099/2012 και των σχετικών αποφάσεων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς,

β) τη μετονομασία σε «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ» και

γ) την αναθεώρηση του άρθρου 3 σχετικά με αναδιατύπωση του σκοπού του αμοιβαίου κεφαλαίου ως προς την αναλυτικότερη περιγραφή των χαρακτηριστικών της επενδυτικής πολιτικής.

ΟΙ ΟΣΕΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ

 

16/09/2013 - Ο κ. Α. Σουλτογιάννης, νέος Γενικός Διευθυντής της MetLife Alico Α.Ε.Δ.Α.Κ.

Ο κ. Αλέξης Σουλτογιάννης ανέλαβε τη θέση του Γενικού Διευθυντή της MetLife Alico Α.Ε.Δ.Α.Κ.  

Ο κ. Α. Σουλτογιάννης διετέλεσε επί σειρά ετών Διευθυντικό Στέλεχος Εταιριών Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων, καθώς και Ελληνικών και Ξένων Τραπεζών, και διαθέτει  μεγάλη εμπειρία σε ολόκληρο το εύρος των εργασιών τους. Είναι κάτοχος δύο Μεταπτυχιακών Τίτλων με ειδίκευση στα Οικονομικά.

Αναφερόμενος στην ανάληψη των καθηκόντων του κ. Α. Σουλτογιάννη, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Επικεφαλής της Περιφέρειας Ανατολικής και Νότιας Ευρώπης της MetLife, κος Μιχάλης Χατζηδημητρίου καλωσορίζοντας τον νέο Γενικό Διευθυντή της ΑΕΔΑΚ δήλωσε τα εξής :

«Είμαι βέβαιος ότι από τη θέση του Γενικού Διευθυντού της MetLife Alico Α.Ε.Δ.Α.Κ., ο κ. Σουλτογιάννης  θα ηγηθεί της περαιτέρω ανοδικής πορείας της Εταιρείας, υλοποιώντας την αναπτυξιακή στρατηγική της MetLife και παράλληλα ευχαριστώ τον κ. Γιάννη Βασιλάτο για την μέχρι τώρα υποστήριξη των εργασιών της ΑΕΔΑΚ, την οποία θα συνεχίσει από τη θέση του Αντιπροέδρου του ΔΣ. Εκ μέρους όλων, εύχομαι στον κ. Σουλτογιάννη κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

 

ΟΙ ΟΣΕΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ

 

12/07/2013 - Διάκριση στην εκδήλωση του ΠΣΑΣ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΑΣ) πραγματοποίησε την  Ετήσια Εκδήλωση του την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013, κατά τη διάρκεια της οποίας απονεμήθηκαν τα βραβεία στους διαμεσολαβούντες που διακρίθηκαν στους κλάδους Ζωής, Γενικών Ασφαλίσεων και Επενδυτικών Προϊόντων.

Η MetLife Alico, συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων 27 χρόνων που λειτουργεί ο θεσμός, κατά τη διάρκεια των οποίων ένας σημαντικός ακόμη αριθμός ασφαλιστικών συμβούλων της έχουν τιμηθεί με την κορυφαία διάκριση ως Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι της Χρονιάς κέρδισε μια ακόμη διάκριση.

Ο κ. Ζακ Σούσης διακρίθηκε στην κατηγορία των  Επενδυτικών Προϊόντων μέσω των Αμοιβαίων Κεφαλαίων, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά την διαχρονική του αξία ως κορυφαίος επαγγελματίας και τον δρόμο  για τον ολοκληρωμένο ασφαλιστικό σύμβουλο του μέλλοντος.

Ο κ. Σούσης έχει στο ενεργητικό του μια σειρά διακρίσεων τόσο σε εθνικό όσο και παγκόσμιο επίπεδο. Μεταξύ αυτών αποτελεί επί 19 χρόνια μέλος του M.D.R.T. (Million Dollar Round Table), σε επίπεδο Top of the Table που είναι και η ανώτατη διάκριση και το 1995 είχε αποσπάσει το αντίστοιχο βραβείο από τον ΠΣΑΣ ως κορυφαίος ασφαλιστικός σύμβουλος στον κλάδο Ζωής.

Εμείς στην Metlife Alico ΑΕΔΑΚ συγχαίρουμε τον κ. Σούση για την επιτυχία του, με τη βεβαιότητα ότι πολλοί από τους συνεργάτες μας θα διακριθούν στο μέλλον για την παροχή υπηρεσιών ποιότητας στους πελάτες μας. 

ΟΙ ΟΣΕΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ

 

01/07/2013 - Ολοκλήρωση Συγχώνευσης Αμοιβαίων Κεφαλαίων Alico

H συγχώνευση των Αμοιβαίων Κεφαλαίων ALICO ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕΣΑΙΑΣ & ΜΙΚΡΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ και ALICO ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, δι’ απορροφήσεως του δεύτερου από το πρώτο, καθώς και το ALICO ΜΙΚΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ και ALICO FUND OF FUNDS ΜΙΚΤΟ, δι’ απορροφήσεως του δεύτερου από το πρώτο, ολοκληρώθηκε όπως ήταν προγραμματισμένη, στις 28/06/2013.

Για να διαβάσετε τις εκθέσεις ελέγχου συγχώνευσης των Θεματοφυλάκων Citibank International plc. και Τράπεζα Eurobank Ergasias Α.Ε., ακολουθείστε το link.

ΟΙ ΟΣΕΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ

 

06/06/2013 - Οικονομικές Καταστάσεις

Για να δείτε τις Οικονομικές Καταστάσεις της Εταιρίας του έτους 2012, πατήστε το link.

ΟΙ ΟΣΕΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ

 


Η Εταιρεία

MetLife Α.Ε.Δ.Α.Κ.

27 χρόνια μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών διαχειρίσεως αμοιβαίων κεφαλαίων στην Ελλάδα

 

Περισσότερα ...

 
Copyright © 2020 MetLife ΑΕΔΑΚ. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. - Term of use | Privacy Statement
Created by Avaca Technologies S.A